1 iunie. La multi ani. Perverts.

May 31, 2007


and1: 1 iunieeeeee ! LA MULTI ANI COPII! fara voi viatza ar fi mult mai trista si mai lipsita de culoare...va multumim ca existati (ASCOCIATIA PEDOFILILOR) ))) (mass)

@_@

OK, deci, sa ne amintim de clipele fericite. De perioada in care eram niste embrioni mici si urati si nu ne seca niciun prof cu testele ma-sii. Cand nu ne ofticam ca nu aratam ca nicoleta luciu si efectiv nu aveam altceva mai bun de facut decat sa sugem. (asta daca nu e tac-tu pavel stratan. biatch.)

Love is worth forgiving for
Now I realize
Everything worth living for
Is there, in his eyes






Sa celebram \:D/

- inca 1 an de prostitutie cu minori
- inca 1 an de violenta domestica indreptata asupra copiilor
- inca 1 an de Brainwashing, sclavie si droguri; tinta: copiii.
- inca 1 an de Mircea Badea.

ce ziceam ?

Sa nu uitam de vara :D Da, oficial e vara. Oficial Simplu suge pula. Oficial pregatiti-va pentru cea mai calda vara din ultimii 30 de ani. [asta ne zic in fiecare an, deci ne apropiem cu pasi repezi de apocalipsa]. Genial! Va urez o vara lipsita de cuptorul infect RATB si plina de bere rece, piscina/mare/soare si multa distractie!

Ce zodie esti, mah ??

May 28, 2007

Stim ca vrei sa fii lider ca berbecii, sexy ca scorpionii si shmenar ca varsatorii. Sau pur si simplu vrei sex oral. Ca sa-ti faci o idee despre zodii:


Elevul Berbec: O sa-l gasesti fumand iarba sau cu un ac in vena, cautand nirvana sau iesind in evidenta cumva. E plapand/slabut, dar e foarte kinky. Feriti-va!!
Elevul Taur: E badass. Incearca sa nu-l superi daca nu vrei sa fii calcat pe cap. Pare retras, dar cauta in permanenta un grup in care sa sclipeasca. Are puteri magice. Si sandwichuri.
Elevul Gemeni: Se vrea original, cool si trendy. Si este. E si mai destept decat tine, dar si-ar trage-o cu toti verisorii sai. Keep away!!!
Elevul Rac: E dulce si melancolic. Sau pur si simplu e manga si nu-si gaseste sala. E genul de cool emo-kid care n-ar recunoaste in ruptul capului k e emo. EMO i tell u!
Elevul Leu: Bitchy si superstar, oricum n-o sa te bage in seama. Pa!
Elevul Fecioara: Genul care ar face sex oral pentru o creta. Dubios/genial/sclav, merge pentru o caterinca la o tigara.
Elevul Balanta: Obsedat de ursuleti de plus, caterinca ieftina si make-up, Balantele ar fi in stare sa ramana acasa din cauza unui cos pe frunte. Freaks.
Elevul Scorpion: Are ochi marfa si stie sa te faca pe la spate. Si la propriu si la figurat. E obsedat. Si scrie letters la Dr. Love in Cool Girl.
Elevul Sagetator: O sa-ti zica verde-n fata ca-l doare-n pula de tine si o sa-si continue linistit pipa si jocul de poker pe cartonase Pokemon.
Elevul Capricorn: Toceste de rupe, dar compenseaza prin alcool, tigari si sex anal.
Elevul Varsator: Pare increzut si toata lumea il uraste. Sau e obsedat de buline. Sau poarta geaca vara. Sau asculta manele. Oricum e genial si ai vrea sa fii ca el in secret.
Elevul Pesti: Se masturbeaza in tacere. Cu gandul la tine O_O eu iti zic: run, forrest, run !!!

SOS - Dr. Love a la Bravo/Cool Girl/Boy/Jew

May 17, 2007

"Daca ma masturbez cu dusul, raman insarcinata?"

Probabil ca nu, dar ca sa fii sigura incearca si robinetul, chiuveta, perdeaua si periuta de dinti (In acelasi timp)

"Daca ling sperma uscata, raman insarcinata???"

I'll pretend I didn't just read that.

"Prietenul meu are 34 de ani si eu am 13. Sunt virgina. E normal?"

erhm ... NEXT!!

"Am facut sex neprotejat cu prietenul meu. Nu mi-a mai venit de 5 luni si m-am ingrasat. Sunt insarcinata? Nu vreau sa vorbesc cu mama/tata/profa'/prietena cea mai buna/nevasta/vara/bunica/doctorul/vecinul"

dr_luv: @_@
dr_luv has signed out. (5/18/2007 12:22 AM)

Ghid Ninja - Partea I - RATB - Lectie de viata

May 16, 2007

Crezi ca mijloacele de transport in comun inseamna doar babe care put, tigani emancipati care recita Luceafarul, copii gen 0-3 ani care te freaca la icre si ... alte chestii care put? In mare, TOTAL BULLSHIT ? Tzeapa, fraiere!

Ghid Ninja ne deschide ochii; ce invatam zi de zi si nici nu realizam (asta daca nu vine ma-ta sa te ia cu limuzina la scoala, asta nu e blog pentru persoane cu casul la gura, thank you ... NEXT:

1. RESPECT
Fata de tine, fata de toti cei din jurul tau. Presupun ca ti s-a intamplat sa vina un elderly ... in descompunere, eventual cu un toiag ... aroma de comunism si atitudine gen "BAGA-MI-AS PENSIA" si sa-ti faca vesnica faza cu: da-mi locul tau. In momentul acela (daca nu ai inceput sa-l calci pe cap / bati cu o perfuzie sau cu un cadru sau orice altceva gasesti prin apropiere) te dai frumos jos si zambesti sec. Bravo ... sunt mandra deja

2. ACCEPTARE
Deah, ma refer la persoanele gen "Haulesss cuaieee ce trafic" , tigani, unguri, medicamente .. oh, wait, incep sa sun Vadim-ish... Deci tu, drag cititor (daca existi O.o) va trebui sa iti scoti din minte orice gand care are legatura cu un tigan, o drujba si o unghera. Rromii/rommi/rooommmyy (whatever) sunt fiinte umane si merita sa [moara in chinuri groaznice] fie respectati :)

3. RABDARE
Invatacel, have a little Patience (cum zic poponarii de la Take That). Stim ca autovehiculul merge cu 2 mm/h, ca auzi muzica orientala (MANELE!!) din spate si ca soferul suge pula. Da-ti o palma (spank), racoreste-te si ... incearcanapolitanatriunghiularayup. Kiddin. Si move on like the wind, young ninja ...

To be continued ... ( Daca mi se mai scoala.)
Cheers!