Ce zodie esti, mah ??

May 28, 2007

Stim ca vrei sa fii lider ca berbecii, sexy ca scorpionii si shmenar ca varsatorii. Sau pur si simplu vrei sex oral. Ca sa-ti faci o idee despre zodii:


Elevul Berbec: O sa-l gasesti fumand iarba sau cu un ac in vena, cautand nirvana sau iesind in evidenta cumva. E plapand/slabut, dar e foarte kinky. Feriti-va!!
Elevul Taur: E badass. Incearca sa nu-l superi daca nu vrei sa fii calcat pe cap. Pare retras, dar cauta in permanenta un grup in care sa sclipeasca. Are puteri magice. Si sandwichuri.
Elevul Gemeni: Se vrea original, cool si trendy. Si este. E si mai destept decat tine, dar si-ar trage-o cu toti verisorii sai. Keep away!!!
Elevul Rac: E dulce si melancolic. Sau pur si simplu e manga si nu-si gaseste sala. E genul de cool emo-kid care n-ar recunoaste in ruptul capului k e emo. EMO i tell u!
Elevul Leu: Bitchy si superstar, oricum n-o sa te bage in seama. Pa!
Elevul Fecioara: Genul care ar face sex oral pentru o creta. Dubios/genial/sclav, merge pentru o caterinca la o tigara.
Elevul Balanta: Obsedat de ursuleti de plus, caterinca ieftina si make-up, Balantele ar fi in stare sa ramana acasa din cauza unui cos pe frunte. Freaks.
Elevul Scorpion: Are ochi marfa si stie sa te faca pe la spate. Si la propriu si la figurat. E obsedat. Si scrie letters la Dr. Love in Cool Girl.
Elevul Sagetator: O sa-ti zica verde-n fata ca-l doare-n pula de tine si o sa-si continue linistit pipa si jocul de poker pe cartonase Pokemon.
Elevul Capricorn: Toceste de rupe, dar compenseaza prin alcool, tigari si sex anal.
Elevul Varsator: Pare increzut si toata lumea il uraste. Sau e obsedat de buline. Sau poarta geaca vara. Sau asculta manele. Oricum e genial si ai vrea sa fii ca el in secret.
Elevul Pesti: Se masturbeaza in tacere. Cu gandul la tine O_O eu iti zic: run, forrest, run !!!

13 comments:

Anonymous said...

uhuuuu ...paaaaaaaar - taaaaay...
ma inteleg bine cu taurii, racii, fecioarele, scorpionii, capricornii si pestii (astia doar ca zodie nu si ca meserie =)) ) ...
mai pe scurt gang-bang :))

p.s.
heeeey ... nu chiar pentru orice fel de creta ... doar daca e creta colorata .... i should know :D
si alcool ... si drugs ... si tv ... si ...ummmm ...orice ..mai putin creta alba ... ;;)
dar probabil in lipsa de alceva ...se accepta si aia :))

eul liric said...

iti dau eu un gang bang :-w :p
te intelegi mai ales cu varsatorii, nu ? ;;)

Anonymous said...

Sincer m-as combina cu un elev scorpion, un elev leu si unul balanta...voi cu cine v-ati combina?cine a scris zodiacul asta nebun e un geniu astrologic...si il pup;))

Katherine said...

se pare ca ascendentul meu in scorpion isi face simtita prezenta. dar cu varsatorii ce-ai avut? xD

Anonymous said...

"Elevul Gemeni: Se vrea original, cool si trendy. Si este. E si mai destept decat tine, dar si-ar trage-o cu toti verisorii sai. Keep away!!!"

asta sunt eu =))=))=))=))=))
klar...te.ai gandit la mn knd ai scris despre elevul gemeni =)):P

eul liric said...

perverselor !!! X_X (si pervert)

Lyna said...

\:D/ who's yo' momma ? .. SUNT GEMENI ( deja renumita replica ) .. \:D/ clar imi trebuie papuci cu sigla :)) sa fiu si mai cool si mai trendy :)) .

Anonymous said...

deci frate tzi-am mai zis k am ramas O_O knd am citit;))cois in afara d faptul k ai zis k racii sunt emo(which is not true...i mean ai zis k te-ai inspirat din noi=))u know i'm not an emo>:P)revenind...ah da e super adev;)):P:P kinkny tare rau=))

Anonymous said...

:| esti prea porcoasa :| dar e funny

turtleblogs said...

make-up? indeed. i hate stuffed animals.their only use is mas...ehem...sage.yeap.cheap jokes...oh my ;;)...as for you...i know you would...oh yeah ^.^

ImmuneToLove said...

Well, aren't I The pervy one! :>
(scorpion)

Anonymous said...

:))))))) genial si plm..sunt cam adevarate:))))) si ca zodie imi cam plac toate din ce ai zis u ..a capricornii par beahh..dar restu merg:)))...astept post cu compatibilitati, pooop

Rugzi said...

deci vaum scria la sr love in cool girl :)) ?